AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla mesaj almak

Kahve falında telefonla mesaj almak

Kahve falında telefonla mesaj almak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Kahve falında telefonla mesaj almak gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında telefon mesajı görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda mesaj okumak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonuna mesaj geldiğini görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında telefonda mesajlaştığını görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla mesaj göndermek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir