AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı cep telefon görmek

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı cep telefon gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Kahve falında kırmızı cep telefonu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı cep telefon görmek şifa ve ilaç bulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefon kaybetmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe cep telefonu görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek endişelerinden kurtulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir