AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cep telefonunu görmek

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek ileriye gideceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cep telefonunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında cep telefonunu satmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek evlatlarının hayrını göreceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında elinde cep telefonu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek tatsızlıklar çıkacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu unutmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla mesajlaşmak insanlarla arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir