AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek geçiminin güçleşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu kazanmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek neşenin yerine geleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu düşürmek dertlerin çözüme kavuşacağına, refah düzeyinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunu aramak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski cep telefonu görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonunu kaybetmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir