AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefon görmek

Kahve falında cep telefon görmek

Kahve falında cep telefon görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, uzun sohbetler edeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefon gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, onlara sanat öğreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye cep telefonu almak duyduğu endişenin iki kat artacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir