AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine cep telefonu vermek

Kahve falında birine cep telefonu vermek

Kahve falında birine cep telefonu vermek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, gülmeye hasret kalacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine cep telefonu vermek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek elinin bolluğa kavuşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Kahve falında eski cep telefonu görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu bulmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, iyi habere alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir