AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu kullanmak

Kahve falında cep telefonu kullanmak

Kahve falında cep telefonu kullanmak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, deneyim kazanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kullanmak gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Kahve falında cep telefonu kullanmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek başarılarının daim olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunu satmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu aramak masa başı bir işe gireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak mülkiyetinin de artacağına, bir işe soyunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir