AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuna sahip olmak

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak bir anda yükseleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, atılım yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski cep telefonu görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz cep telefonu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hasadının tarlasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir