AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, her zaman çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu düşürmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir