AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu vermek

Kahve falında cep telefonu vermek

Kahve falında cep telefonu vermek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu vermek gördüyseniz:

  • Süreç uzun olmadığı için doğru değerlendirmekte fayda var.

Kahve falında cep telefonu kullanmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında cep telefon satın almak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefon görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefon bulmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu unutmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü cep telefonu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek içsel güvensizliklerinize, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında birine cep telefonu vermek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir