AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, erken evlilik yapacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Kararlarınızı doğru değerlendirerek almanızda fayda var.

Kahve falında cep telefonu kırıldığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun kırıldığını görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonun kırıldığını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, mevki kazanacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu kırılmak kendisini işine veremeyeceğine, hep dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cep telefonu görmek kaybettiği şeyi bulmasına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek hile ile mal elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah cep telefonu görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir