AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennette su içmek

Kahve falında cennette su içmek

Kahve falında cennette su içmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennette su içmek gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında cennette su içmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulur.

Kahve falında cennet suyu içmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet şerbeti içmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet şarabı içmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında cennet suyu görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaçlı su içmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında kabeden su içmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında nehirden su içmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir