AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaçlı su içmek

Kahve falında ilaçlı su içmek

Kahve falında ilaçlı su içmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaçlı su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Kahve falında ilaçlı su içmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı ilaç içmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ilaç içmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depresyon ilacı içmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fazla ilaç içmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında acı ilaç içmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mide ilacı içmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir