AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet şarabı içmek

Kahve falında cennet şarabı içmek

Kahve falında cennet şarabı içmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yeni bir eve taşınılacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında cennet şarabı içmek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında cennet şarabı içmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle şarap içmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak şarap içmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla şarap içmek çekilen zahmetin sona ereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şişe şarap içmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hak yemeyeceğine işarettir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli haberlere delalet eder.

Kahve falında biriyle kırmızı şarap içmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle şarap içmek kazancının daha da artacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir