AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet suyu içmek

Kahve falında cennet suyu içmek

Kahve falında cennet suyu içmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet suyu içmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında cennet suyu içmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında cennette su içmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet şarabı içmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cennet şerbeti içmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet suyu görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına yorulur.

Kahve falında gölde su içmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında bardakla su içmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında şadırvandan su içmek huzur dolu günler geçireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir