AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden su içmek

Kahve falında nehirden su içmek

Kahve falında nehirden su içmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nehirden su içmek gördüyseniz:

  • Evinizi yenilemek veya düzenlemek için yapacağınız değişiklikler esnasında iletişimde olacağınız bir kişi hayatınız açısından yararlı olabilecek bilgiler verebilir.

Kahve falında nehirden su içmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir suyu görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında su nehir görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında greyfurt suyu içmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynar su içmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölden su içmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, her şeyin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında büyülü su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında bol su içmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir