AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet suyu görmek

Kahve falında cennet suyu görmek

Kahve falında cennet suyu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yeni projelere atılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet suyu gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında cennet suyu içmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet eder.

Kahve falında cennet suyu görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına inanılır.

Kahve falında cennette su içmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında cennetle müjdelenmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında birini cennette görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak cennete gitmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek işlerini boşvereceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet gibi bir yer görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir