AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeden su içmek

Kahve falında kabeden su içmek

Kahve falında kabeden su içmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeden su içmek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Kahve falında kabeden su içmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kabede zemzem içmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin etrafında su görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Kahve falında suyu kapatmak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında kapta su görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu kaplar görmek hayallerinin gerçek olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kapta su görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir