AnaSayfa / Genel / Kahve falında şadırvandan su içmek

Kahve falında şadırvandan su içmek

Kahve falında şadırvandan su içmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şadırvandan su içmek gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında şadırvandan su içmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında şadırvan görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında cami şadırvanı görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında şadırvanda abdest almak dilediği gibi yaşayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık suyu içmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak su içmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında aşırı su içmek biraz dinleneceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir