AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakla su içmek

Kahve falında bardakla su içmek

Kahve falında bardakla su içmek ferah bir eve geçileceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, rahatın kaçacağına, hastalıklarının azalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, başının ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardakla su içmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Kahve falında birinin bardağından su içmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bardak su içmek şansının da döneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardakta su içmek azap çektiğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yarım bardak su içmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bir bardaktan su içmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardakla su içmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gönül kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kötü yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir