AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde su içmek

Kahve falında gölde su içmek

Kahve falında gölde su içmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gölde su içmek gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gölden su içmek tartışmaların son bulacağına, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında göl suyu içmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölde su içmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölden su doldurmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında göl su görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su deniz göl görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulur.

Kahve falında gölde su görmek önemli atılımlar yapacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir