AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şerbet içmek

Kahve falında yeşil şerbet içmek

Kahve falında yeşil şerbet içmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Kahve falında yeşil şerbet içmek gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil şerbet içmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şerbet içmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal şerbeti içmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunlarını çözebileceğine yorulur.

Kahve falında camide şerbet içmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gül şerbeti içmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut şerbeti içmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir