AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide şerbet içmek

Kahve falında camide şerbet içmek

Kahve falında camide şerbet içmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalettir.

Kahve falında camide şerbet içmek gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınızda ya da yöntemlerinizde köklü değişiklikler yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında camide şerbet içmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına delalettir.

Kahve falında soğuk şerbet içmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çilek şerbeti içmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek girdiği işleri kaybedeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında cennet şerbeti içmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut şerbeti içmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir