AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek şerbeti içmek

Kahve falında çilek şerbeti içmek

Kahve falında çilek şerbeti içmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çilek şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden iki insanın uzun zamandır gizli bir ilişki içinde olduklarını duymak sizi çok şaşırtacak.

Kahve falında çilek şerbeti içmek bereketli yağmurlara, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şerbet içmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında vişne şerbeti içmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak şerbet içmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı şerbet içmek güzel haberler alacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında nar şerbeti içmek birlikte bazı işler yapılacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk şerbet içmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir