AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül şerbeti içmek

Kahve falında gül şerbeti içmek

Kahve falında gül şerbeti içmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında gül şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Kahve falında gül şerbeti içmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında gül şerbeti görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında çilek şerbeti içmek maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bal şerbeti içmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide şerbet içmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet eder.

Kahve falında vişne şerbeti içmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk şerbet içmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir