AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehadet şerbeti içmek

Kahve falında şehadet şerbeti içmek

Kahve falında şehadet şerbeti içmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, iyi geçim halinde kalacağına, başının belaya girmeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm anında şehadet getirmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmek ve şehadet getirmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir