AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyan şerbeti içmek

Kahve falında meyan şerbeti içmek

Kahve falında meyan şerbeti içmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sürekli yerinde sayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalettir.

Kahve falında meyan şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Kahve falında meyan şerbeti içmek rahatın yerine geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına işarettir.

Kahve falında meyan kökü görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında şerbet içmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak şerbet içmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut şerbeti içmek hayırlı işlerde yer alacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gül şerbeti içmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işaret etmektedir.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek borçlarının ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vişne şerbeti içmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir