AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet papağanı görmek

Kahve falında cennet papağanı görmek

Kahve falında cennet papağanı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, başarılarının devam edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında cennet papağanı gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında cennet papağanı görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan sevmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında papağan yakalamak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında papağan yumurtası görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk papağan görmek yeni işlere girileceğine, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında papağan bulmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir