AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan bulmak

Kahve falında papağan bulmak

Kahve falında papağan bulmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iş kaybı yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Kahve falında papağan bulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında papağan bulmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında cennet papağanı görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında papağanla konuşmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta papağan görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu papağan görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında papağanı görmek önemli yerlere geleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman papağan görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir