AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yakalamak

Kahve falında papağan yakalamak

Kahve falında papağan yakalamak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, insanların hayır dualarını alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hanesine bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işarettir.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi açıdan nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında mavi papağan görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağan yavrusu görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı papağan görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir