AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yumurtası görmek

Kahve falında papağan yumurtası görmek

Kahve falında papağan yumurtası görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işarettir.

Kahve falında papağan yumurtası gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Kahve falında papağan yumurtası görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.

Kahve falında papağan balığı görmek zor zamanlar yaşanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan satın almak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta papağan görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında papağan sevmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kafeste papağan görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine yorulur.

Kahve falında papağana su vermek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir