AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk papağan görmek

Kahve falında rengarenk papağan görmek

Kahve falında rengarenk papağan görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında rengarenk papağan gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında rengarenk papağan görmek sürekli tartışacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük papağan görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağanı görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah papağan görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında papağanla konuşmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil papağan görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir