AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek sorunların gittikçe artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalettir.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşu görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşlar görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir