AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan sevmek

Kahve falında papağan sevmek

Kahve falında papağan sevmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan sevmek gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında papağan sevmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında iki papağan görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Kahve falında papağan satın almak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında papağan öldüğünü görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü papağan görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, işi ile gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak bekarlar için evlenmeye, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında papağan kafesi görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı papağan görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir