AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet ırmağı görmek

Kahve falında cennet ırmağı görmek

Kahve falında cennet ırmağı görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet ırmağı gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında cennet ırmağı görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan atlamak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak kenarı görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işarettir.

Kahve falında ırmaktan su içmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalettir.

Kahve falında ırmak geçmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Kahve falında süt ırmağı görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında görülen ırmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir