AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak kenarı görmek

Kahve falında ırmak kenarı görmek

Kahve falında ırmak kenarı görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, rızkından olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ırmak kenarı gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarı görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek sürekli dua alarak yaşayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ırmak kenarında yılan görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak kenarında olmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt ırmağı görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir