AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak geçmek

Kahve falında ırmak geçmek

Kahve falında ırmak geçmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ırmak geçmek gördüyseniz:

  • Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir.

Kahve falında ırmak geçmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak üzerinden geçmek üzüntülerin daha da artacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek düşmanların çok üzüleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmağı geçmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmaktan geçmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan ırmak görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütten ırmak görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir