AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmaktan su içmek

Kahve falında ırmaktan su içmek

Kahve falında ırmaktan su içmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, iç açıcı sözlere, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, tabiatı kötü olan kişiye yorulur.

Kahve falında ırmaktan su içmek gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Kahve falında ırmaktan su içmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ırmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Kahve falında su ırmak görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında ırmakta su görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında meyve suyu içmek insan sevindireceğine, dua alacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz suyu içmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su içmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır suyu içmek maddi konularda zayıf düşeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir