AnaSayfa / Genel / Kahve falında görülen ırmak

Kahve falında görülen ırmak

Kahve falında görülen ırmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, karanlıkların aydınlanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görülen ırmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında görülen ırmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında çay ırmak görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında ırmaktan su içmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ırmak ve balık görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan geçememek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve ırmak görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında berrak ırmak görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir