AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmaktan atlamak

Kahve falında ırmaktan atlamak

Kahve falında ırmaktan atlamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında ırmaktan atlamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında ırmağa atlamak başarılarının eksilmeyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Kahve falında ırmaktan atlamak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında olmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında ırmakta yürümek borçlarını ödeyip kurtulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ırmaktan geçtiğini görmek aile saadetinin de artacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşan ırmak görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ters akan ırmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir