AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ırmağı görmek

Kahve falında süt ırmağı görmek

Kahve falında süt ırmağı görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt ırmağı gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında sütten ırmak görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt ırmağı görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında süt akan ırmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, işlerinin iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında ırmakta boğulmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak kenarında olmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ırmak görmek sayılacağına ve sevileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında ırmakta balık tutmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, alim ve bilge insan olacağına işaret eder.

Kahve falında temiz ırmak görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir