AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın top görmek

Kahve falında altın top görmek

Kahve falında altın top görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ömür boyu devam edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, keder yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın top gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Kahve falında altın top görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın top küpe görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ayrılanların birleşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın toplarken görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret eder.

Kahve falında top oynamak gol atmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta top oynamak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzla top oynamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında demir top görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir