AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzla top oynamak

Kahve falında karpuzla top oynamak

Kahve falında karpuzla top oynamak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında karpuzla top oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında karpuzla top oynamak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Kahve falında yakan top oynamak büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top oynamak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle top oynamak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında elle top oynamak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak gittiği yolda çok başarılı olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında denizde top oynamak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir