AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın toplarken görmek

Kahve falında altın toplarken görmek

Kahve falında altın toplarken görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın toplarken gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında altın top görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın top küpe görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında altın toplarken görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yumurta toplandığını görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında plastik top oynamak kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında eşyalarını toplayıp gitmek ağız tadının yerinde kalacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk top görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işiyle nam salacağına delalet eder.

Kahve falında eşyalarının toplandığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir