AnaSayfa / Genel / Kahve falında top oynamak gol atmak

Kahve falında top oynamak gol atmak

Kahve falında top oynamak gol atmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında top oynamak gol atmak gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Kahve falında top oynamak gol atmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topla gol atmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında futbol maçında gol atmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında futbol gol atmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında gol atmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir