AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz toplayıp yemek

Kahve falında kiraz toplayıp yemek

Kahve falında kiraz toplayıp yemek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek geniş geniş yaşayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında toplanmış kiraz görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz toplandığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz toplarken görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında dalından kiraz yemek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm ve kiraz yemek gelirinin azalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir