AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın top küpe görmek

Kahve falında altın top küpe görmek

Kahve falında altın top küpe görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın top küpe gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında altın top küpe görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah top küpe görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında top küpe görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın toplarken görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın top görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde altın küpe görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, küfürlü söze rivayet eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir