AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta top oynamak

Kahve falında sokakta top oynamak

Kahve falında sokakta top oynamak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta top oynamak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında sokakta top oynamak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokakta oyun oynamak keyfinin yerine geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sokakta oynamak kazalara ve belalara yakın duracağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında karda top oynamak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla top oynamak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle top oynamak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında top oynamak gol atmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir