AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir top görmek

Kahve falında demir top görmek

Kahve falında demir top görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında demir top gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında demir top görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmak taşınmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide top oynamak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz top lahana görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında top halinde kumaş görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lastik top görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında top patlatmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir