AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli görmek

Kahve falında çengelli görmek

Kahve falında çengelli görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çengelli gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında çengelde et görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne takmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çengelli iğne görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek insanları kıracağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet eder.

Kahve falında çengelli iğne vermek rahat edilecek bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Kahve falında çengelli iğne almak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında çengelli iğne toplamak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir